Trailer Cab Truck Clearance Lights

Trailer Cab Truck Clearance Lights

Del nr .: FX3-A0-G
(1) Farve: Klar
(2) størrelse: 4,5cm runde, 3,5cm højde
(3) Vandtæt beskyttelse: IP67
(4) Diode: 6 led
(5) CE, FCC, ROHS

Små Trailer Cab Truck Clearance Lights Marker Lampe

 

Teknisk data


Størrelse

D-4,5 cm, H-3.5cm

Materiale PC + ABS
Diodenummer 6 Vandtæt IP67
Led Type

Høj kvalitet

stråhatt ledet

Certificering CE, FCC, RoHS
Monteringstype

Skrue mount

pvc beslag

levetid mere end 30000 timer
Tilslutningstype Ledninger kommer ud direkte Ansøgning Lastbiler, trailere, busser, varevogne, lastbil, varevogne, afhentningsvogne og så videre
Farve Grøn Garanti 12 måneder
Spænding 12V, 24v Fungere

Sidemarkeringslamper, Klarelys, Indikatorlampe, Lyslys

Bemærk  

 

Produktbilleder

 

Emballage og levering

 

Emballeringsdetaljer 1.small boks for det første, brug derefter stor karton til at pakke produktet.
2.Package kan tilpasses.
Leveringstid 2-30days

 

Comany Info


Shenzhen Idun Photoelectric Technology Co Ltd blev etableret i 2005, Shenzhen Idun Photoelectric Technology Co Ltd er beliggende i Shenzhen, Kina og dækker et areal på 10000 kvadratmeter med mere end 200 ansatte. Det er en førende virksomhed og pålidelig leverandør i at forske, udvikling, fremstilling og salg af LED-trucklys, ledede køretøjslys, ledstråler og andre køretøjsledte produkter til forhandlere og distributører over hele verden, der servicerer bil-, jeep-, 4x4- og lastvognsmarkederne.

Akkumuleret over 10 års erfaring inden for støber- og bilbelysning og takket være vores højkvalitets udstyr som: CAD / CAM-behandlingscentre, tre-koordinere måleinstrumenter, måleinstrumenter til laserpræcision, numeriske styringsprofileringsmaskiner, storskala præcisionsstøbning maskiner, CNC-behandlingsudstyr, automatisk sprøjtestrøm og andre former for forarbejdningsudstyr, er vi i stand til at designe og producere præcise, komplekse og holdbare støbeformer og lave næsten alle slags lys som kundens krav.
Vores fabrik er udstyret med avanceret støvfri værksted for at sikre kvaliteten af kundens krav. Også med det mest avancerede og komplette testcenter kan vi opnå næsten alle detektioner, herunder lysfordelingstest, vibrationstest, saltprøvning, vandtæt testning, farve temperatur test, høj lav temperatur test og retro-reflektor test. Iduns produkt er blevet garanti for kundens tillid.


Ofte stillede spørgsmål


Q1. Hvad er dine pakker?
A: Generelt pakker vi vores varer i neutrale hvide kasser og brune kartoner. Hvis du har et lovligt registreret patent, kan vi pakke varerne i dine mærkevarer efter at have fået din godkendelsesbogstaver.
Q2. Hvad er dine betalingsbetingelser?
A: T / T 30% som depositum og 70% før levering. Vi viser dig billederne af produkterne og pakkerne
før du betaler saldoen.
Q3. Hvad med din leveringstid?
A: Generelt tager det 7 til 30 dage efter modtagelse af din forudbetaling. Den specifikke leveringstid afhænger af varerne og mængden af din ordre.


Hot Tags: Trailer Cab Truck Clearance Lights Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset