2 tommer Amber forseglede markørlamper

2 tommer Amber forseglede markørlamper

Del nr .: R20-A-K3P-T
(1) DOT, SAE certificering.3 Dioder.
(2) 2 tommer diameter
(3) PC-linse.
(4) Piranha LED'er af høj kvalitet.
(5) konstantstrøm design.
(6) vandtæt: IP67

2 tommer Amber forseglede markørlamper


Produkt beskrivelse


Størrelse 2 tommer runde Materiale PC objektiv, Polycarbonat plasthus
Diodenummer 3 Vandtæt IP67
Led Type Høj kvalitet piranha ledet Certificering DOT / SAE, CE, FCC, RoHS
Monteringstype pvc mount levetid mere end 30000 timer
Tilslutningstype 2 stikkontakt Ansøgning

Lastbil, Trailer, Skolebus

Farve rav
Garanti 18 måneder
Spænding 12v Fungere Truck side markør lys, clearance lys
Bemærk Dette lys kan laves til at være strobe / Flash.


Produktudstilling


IMG_20180829_134333.jpg
IMG_20180829_140415.jpg


Beskrivelse


1.ULTRA REFLECTIVE POLYCARBONATE LENS - De 2 "runde LED-sidemarkører bruger en specielt designet polykarbonatlins til at reflektere direkte lys, så din traktor eller trailer bliver synlig om natten og giver en sikkerere køreoplevelse for dig og andre chauffører på De runde LED-sidemarkører har også en "TOP" orientering, der er designet til at give dig ensartet installation af flere enheder, samtidig med at du maksimerer mængden af refleksivitet fra hver linse.

2. 2 IN 1 FUNKTIONALITET - Kørsel af en traktor, påhængsvogn, lastbil eller andre store køretøjsmandater, som du kører med sidemarkeringslys og reflektor afhængigt af bilens størrelse. Hvert LED-klare lys kommer med 10 højeffektive LED'er, der gør det muligt at betjene både et reflektor- og klarlys, som føderal lov kræver for større trailere. Dette LED-klare lys er også DOT FMVSS-108-kompatibelt.

3. STUNNING 180 ° SYNBARHED - Hver 2 "runde LED-klare lys kommer med et fremspringet lys for øget synlighed. Når du sætter klaplampen på siden eller bagsiden af din traktor eller påhængskøretøj, giver klare lyset 180 ° af synlighed, De specielt konstruerede clearance-lamper er designet ved hjælp af strukturerede kanter, der hjælper med at sprede lys i bredere vinkler sammenlignet med lys, der er flush med deres grommet.

4.WATERPROOF, SUBMERSION READY - De vandtætte IP67-klassificerede LED-sidemarkører kan fuldt nedsænkes. Dette gør klare lyset ideelt til bådtrailere, der lancerer og henter vandfartøjer i vandet.

5.EASY INSTALLATION - OLS røde og gule klargøringslamper leveres med en gummibøsning, så du behøver aldrig at rive rundt med skruer. Du skal blot bruge et tidligere eksisterende hul, eller oprette en ny udskæring til grommen, og brug industristandard to stikkontakter til at lyse op om natten.


Hot Tags: 2 tommer amber forseglet markørlys Kina, fabrikanter, fabrik, tilpasset