LED belysning industri på dette stadium i god stand

LED belysning industri på dette stadium i god stand

Date:Oct 15, 2016

"Nogle mennesker ser rundt, mistede i livet; nogle mennesker forstår detaljerne i oplevelsen, roligt nyde den smukke, sekulære verden er stabil, rolige år, lyse solrige sted, nu så godt. " For nylig, temaet for "nu så god" udløst de varme venner, ser tilbage på LED belysningsindustrien (LED lys), LED belysning industrien på dette stadium i god stand.

Med afskaffelsen af glødelamper, var "Teng" ud af markedet for energibesparende lamper og LED-lys til at bringe en enorm plads til udvikling og energibesparende lamper på grund af kviksølvforurening, denne vanskelige at løse udviklingen af forhindringer, førte lys af industriens store forhåbninger.

I Ministeriet for videnskab og teknologi for nylig frigivet "halvleder belysning teknologiudvikling," foreslog andet fem "særlige planen (udkast)," i 2015, halvleder belysning industrien skala nåede 500 milliarder yuan af specifikke mål.

I februar, udvikling og Reform Kommissionen, centrale hovedstad og Finansministeriet af Ministeriet for byggeri, Ministeriet for videnskab og High-tech Division i fællesskab betroet Kina elektronik Import og Export Corporation i 2012 at fremme finansielle tilskud LED belysning produktets markedsføring. Plus maj vedtog executive stat rådsmøde "nationale grundlæggende offentlige servicesystem" andet fem "plan". Mødet besluttede at arrangere 2,2 milliarder yuan for at støtte fremme af energibesparende lamper og LED-lys.


Et par af: Lav effektivitet energibesparende lamper bidrage til Global energibesparelser

Næste: Analyse af den fremtidige udviklingstrend af LED-belysningsteknologi