Indenlandske LED belysning livscyklus omkostninger fordel begyndte at tage form

Indenlandske LED belysning livscyklus omkostninger fordel begyndte at tage form

Date:Oct 15, 2016

LED lamper på anvendelsen synspunkt, udgifterne til belysning er den vigtigste faktor. LED lamper og lanterner omkostninger omfatter to dele, den ene er den oprindelige anskaffelsespris af lamper, som afhænger af LED lamper (Qingdao førte lys) markedsprisen; For det andet brugen af belysning omkostninger, afhængig af pærens levetid, strømomkostningerne og vedligeholdelse koster faktor.

Den aktuelle pris af LED-belysning er også meget højere end den traditionelle belysning, op til 40 gange minimum er mere end 2 gange. I henhold til LED belysning fremstilling proces og dele priser, LED belysning priser vil altid være højere end de traditionelle lamper, men spredningen vil reduceres yderligere. I den aktuelle indenlandske lysforhold og magt prisbetingelser forbruger LED lamper elektricitet og vedligeholdelsesomkostninger lavere end den samme virkning i de traditionelle lamper.

LED lamper og lanterner baseret på den fulde livscyklus omkostninger analyse, sammenlignet med den samme præstationer af de traditionelle lamper, LED belysning, LED pære, LED lygter, LED downlight fuld cyklus omkostninger er betydeligt lavere end traditionel belysning, allerede findes en klar konkurrencefordel. LED lige rør lampe livscyklus omkostninger og den traditionelle belysning er dybest set flad, forventes i 2012 vil vise et mere indlysende omkostningsfordel at opnå fremme af alternativ anvendelse.


Et par af: Ser man på verden LED industri mønster

Næste: LED Lighting gennembrud i Kina