[[TitleIndustry]]

Hvorfor skal store lastbiler installere lyse side baglygter

Date:Jul 02, 2017

Venner, der altid kører ind i natten, har den mest erfaring , de har   Kan støde på en stor lastbil foran deres bil, hvis begge sider har installeret lyse baglygter. Den stråler er meget blændende. Når de vil overtage den langsomme lastbil, kan de bare ikke se vejen på grund af det blændende lys. Så de kan Bliv ved med at gå bagved lastbilen med meget langsom fart i lang tid.

De laver et spørgsmål, som normalt bruges lastbilens lys til at belyse vejen fremad, men hvorfor denne side baglygte belyser vejen bagved.

1.jpg

Faktisk er denne side baglygte på begge sider af lastbilens krop installeret af lastbilens ejer ulovligt bare for at dreje og vende om bekvemt. Lastbilerne er uden disse lys, når de er ude af fabrikken. Det er en stor sikkerhedsrisiko, fordi bilen bag den bare ikke kan se vejen ved at se det blændende lys.

2.jpg

Baglygterne bag lyset bruges som omvendt lys Eller sikkerhedslampe , sidemarkeringslys , fjernlys , når trucken vendes eller går på bjergvej eller bøjet vej. Nogle gange glemmer føreren at slukke for lyset og påvirke køretøjerne bagved.

3.jpg

Selvom der med en vis sikkerhedsrisiko er baglygterne på lastbilens side, har nogle fordele. Først går store lastbiler altid med lang afstand. Nogle gange er baglygten brudt eller blokeret af jord eller støv. På dette tidspunkt er køretøjet bag trucken Kan dømme bredden og længden af trucken nøjagtigt ved at se baglygten på siden. Det bliver bare brugt som lastbilhale lys og side markeringslys nu og kan undgå ulykken.

4.jpg

For det andet kan sidebaglyset bruges til at være tyverisikring . Trucken er for stor, hvis den kører langsomt, er det nemt for tyven at stjæle produkterne på lastbilen. Men med denne baglygte kan føreren af trucken se klart, hvad der skete på trucken.  

5.jpg

Den tredje fordel er, at sidebaglyset kan bruges som advarselslys, når trucken vendes eller drejes. For at undgå, at køretøjet bagfra rammer trucken.

    Nogle gange kan dette baglygte erstattes af ledet sidemarkeringslys eller stængellys, der ikke er så lyst.


Et par af: Cree Super Bright 51w Led Work Light til JEEP Offroad Traktor Wrangle 4X4

Næste: Lastbil køretøj baglygte