[[TitleIndustry]]

Anvendelsen af ​​PC Materiale og i Truck Lighting

Date:Dec 27, 2017

Anvendelsen af ​​PC Materiale og PP Materiale i Truck Lighting


  PC (polycarbonat) performace: fremragende slagfasthed, bedste indvirkning sejhed i termoplast; Bedste varmebestandighed, høj stivhed; bedste gennemsigtighed gode mekaniske præstationer og bedste elektriske isoleringsegenskaber; Bredt temperaturområde og langsigtet brug; Dimensionel stabilitet, høj krybebestandighed.

Den indbyggede konstruktion af den ledede trailerlampe gør forskellige dele af lampen med forskellig temperatur. For eksempel kan temperaturen mellem reflektorkoppen og ringen i lyset nå op til 100-190 ° C. Så i denne situation er det bedre at bruge PC og PC-HT.

Optisk kvalitet pc bruges normalt i den udvendige linse på traileren lys , almindelig PC er normalt brugt i de dele med højt krav til varmebestandige, såsom lastbil hoved lys ringe og andre funktionelle dele. pc med farver, der også bruges i de gennemsigtige eller uigennemsigtige dele af lastbillys, f.eks. linsen på det tredje bremselys .

Normalt er det for sin fremragende præstation ved anvendelse af lastbilbelysning pc-metoden dyrere materiale end andre plastik.

image.png

image.png

Et par af: Piranha ledet chips anvendt i lastbilvognens lys

Næste: Hvad er spændingen af ​​Piranha LED Chips i Truck Trailer Lights