[[TitleIndustry]]

Fordelene og ulemperne ved HID Heallamp (Xenon forlygte)

Date:Sep 30, 2018

Xenon-forlygter henviser til højtryksgasudladningslamper. Xenon lampe er en heavy metal lampe. Det kan beskytte bilens strømforsyning ved at fylde en række kemiske gasser, såsom xenon, i anti-ultraviolet krystal kvartsglasrør og derefter øge den udløst spænding til 23000 volt øjeblikkeligt gennem en superlader. Det kan også gøre lampens lysstyrke stabile og forbedre brugen af bilens forlygte. Dette er xenonlygten.


Fordelene ved xenon forlygter er:


1, lysstyrken er højere end halogenlampen med mere end 300%.

2, strukturen uden wolfram filament gør også livet længere end halogen lampe.

3, mere energibesparende og miljøbeskyttelse end halogenlamper, og strømbesparet med mere end 40%.

4. Hvis der mangler brug, vil xenon ikke slukke øjeblikkeligt, men vil gradvist mørkere, indtil den slukker. Dette gør det muligt for dirvers at have tid nok til at klare forlygterne.


image.png


Ulemper ved xenonlygter:


1, dårlig koncentrering, og på grund af for lys er det let at skinne føreren af det modsatte køretøj, hvilket resulterer i ulykker. Men nu er xenonlygterne grundlæggende udstyret med linser, så dette problem kan løses. Men så vidt jeg ved er accords xenonlygter ikke udstyret med linser.

2, penetrationen er for dårlig, i tåge og snevejr, er xenon forlygtepenetration meget svag.

3, den forsinkede virkning. På grund af Xenon-forlygternes funktionsprincip er det brug for 2-4 s varighed for at lette det. Ved høje hastigheder er horn ofte ubrugelige, så der er behov for forlygter for at "ryste" køretøjet foran, og det er helt umuligt at stole på xenonlygter. Så nogle producenter bruger dette som en grænseflade, og xenon bruges til nærlys, mens halogen stadig bruges til højt lys.

Et par af: Lokomotivlys

Næste: Fordel og ulempe ved LED-forlygte