[[TitleIndustry]]

Fordel og ulempe ved LED-forlygte

Date:Sep 30, 2018

LED-forlygter er lysdioder. Dens grundlæggende struktur er en elektroluminescerende halvledermaterialechip, størknet med sølvlim eller hvid lim til beslaget, derefter med sølv eller guldtråd for at forbinde chip og printkort og derefter omringet af epoxyharpiksforsegling for at beskytte den indre kerne tråd, og endelig installere skallen, så LED-lampens anti-shake ydeevne er god.


Fordelene ved LED-forlygter er:


1, langt liv, normalt op til titusinder eller endog et hundrede tusind timer. Nogle mennesker tror, at hvis fremtidens bilbelysning bruger LED, vil hele bilens liv ikke behøve at skifte lamper.

2, høj effektivitet og lavt energiforbrug. Energiforbruget af LED-lampen er 1/20 af halogenlampe.

3, lysstråle med høj kvalitet, miljøvenlige produkter i grunden ingen stråling, "grøn" lyskilde.

4. LED'ens struktur er enkel, den indre understøtningsstruktur er lukket med gennemsigtig epoxyharpiks, og anti-shake-ydeevnen er god.

5. Lyset uden forsinkelse, hurtigt svar på lys (nanosekund), der passer til hurtige bevægelige genstande.

5. Belysning uden forsinkelse, hurtig respons til lys (nanosekund), velegnet til hurtigt bevægelige genstande.

6. Passer til lavspændingsoperation, LED kan kun tændes med 12 V DC spænding og behøver ikke længere bekymre sig om mere end 20.000 spændinger som HID-lys.

7. LED optager lille volumen, og designere kan ændre lampens tilstand efter ønske, så formen på bilens forlygte er diversificeret. Bilproducenter som LED-forlygte, som afgøres af fordelene ved LED selv.


image.png


LED forlygter ulemper:


1, prisen er høj, en god LED forlygte har brug for nok materiale, lampen plejer brugt import chip. Lampens kropsmateriale, ventilator og fører vil påvirke varmeafgivelseseffekten.

2, tidligere var LED-forlygter vanskelige at popularisere på grund af dårlig varmeafledning og lumenforfald. det vil påvirke køretøjets levetid. Så når man vælger LED-forlygter, skal det nøje overvejes.

3, der er ingen industristandard nu, og kvaliteten af produkterne er ujævn.

4. Design af lysbjælke er lidt vanskeligt; På nuværende tidspunkt er markedet fuld med tosidet stråle. Hvis design af lysstråler ikke er god, vil den være den samme som HID-lys, når den bruges som højlys.

Et par af: Fordelene og ulemperne ved HID Heallamp (Xenon forlygte)

Næste: Hvilke lys er påkrævet for en amerikansk trailer