[[TitleIndustry]]

Side maker lys og reflekser krav

Date:Feb 19, 2017

I USA, gule foran og røde bageste side markør er lamper og retroreflectors påkrævet. Loven i første omgang krævede lysellerretroreflectors på køretøjer efter 1 januar 1968. Dette blev ændret for at kræve lysogretroreflectors på køretøjer efter 1 januar 1970.

Disse sidevendte enheder gøre vehicleand #39; s tilstedeværelse, position og retning af rejser klart synlig fra skrå vinkler. Lys er kablet for at belyse når vehiclesand #39; parkering og taillamps er på, herunder når forlygterne anvendes. Rav forsiden markører i USA kan være kabelforbundet at flash i synkron fase eller modsatte-fase med blinklys, men skal ikke flash på alle. Side markører er tilladt, men ikke forpligtet på biler og personbiler uden for USA og Canada. Hvis installeret, de er forpligtet til at være lysere og synlige gennem en større vandret vinkel end amerikanske side markører, kan flash kun i synkron fase med blinklys (men skal ikke flash), og de skal være amber på forreste og bageste, undtagen bagside markører kan være rød hvis de grupperes, kombineret eller indbygget med en anden bageste belysning funktion, der er nødvendige for at være rød.

Shenzhen Idun fotoelektriske teknologi co Ltdisa førende virksomhed og pålidelige supplierin

Rasmussenesearching,udvikling, manufacturingand salg af LED truck trailer lys og andre køretøjet ledproductsto forhandlere og distributører verden over, der tjener bil, jeep, trailer 4 x 4 og truck markeder. Vores lastbil lys omfatter lastbil stop Drej baglygter, lastbil forlygte, lastbil foglight, truck backup omvendt lys, lastbil side markør og clearance lys, lastbil strobe advarselslamper, retroflectors og så videre.

Andre produkter omfatter:

* LED lastbil/Trailer lys

* LED Offroad 4 X 4 arbejde lys

* LED Offroad 4 X 4 lightbars

* LED køretøjets forlygterEt par af: Lastbil køretøj baglygte

Næste: LED-belysning af de tre metoder, køling