[[TitleIndustry]]

Lokomotivlys

Date:Aug 19, 2019

Der er 2 typer toglys: lokomotivlys og vognlys.


Lokomotiv Hovedlys


Lokomotivlys Omfatter forlygter, markeringslys og indvendige lys.

(1) Lokomotivlys, også kendt som forlygte. Lokomotivets for- og bagside er udstyret med en, der svarer til lyskasteren i form og funktion. Lyskilden bruger den ultrahøjt tryk sfæriske kviksølv xenon lampe med en effekt på 500W eller 1000W. Strømforsyningsspændingen er 50-110V jævnstrøm, og udløseren skal bruges til at starte operationen.

(2) Markeringslys. Bruges til at angive retningen for lokomotivløb og typen af løbelinje. Det inkluderer hovedmarkeringslys og bagmarkeringslys. Førstnævnte er monteret på begge sider af hovedet på lokomotivet, og sidstnævnte er monteret på begge sider af bagsiden af lokomotivet (henviser til det asymmetriske lokomotiv). Lyskilden er 60-200W glødelampe.


Vognlys


Vognlamper Omfatter forskellige lamper, der bruges i vognen, såsom loftslampe, væglampe, spejllys og baglygter mv.

(1) Loftlampen. Installeret på taget af passagerrummet, passagen og korridoren inde i vognen, er det hovedlampetypen for vognbelysningen.

(2) Baglygte på siden. Installeret på den bageste yderside af lokomotivet for at indikere togets retning. Alle lande vedtager ensartet blød og blændingsfri belysningstilstand og bruger diffuse lamper for at lokomotivet skal have nok belysning og ensartethed. Den sovende vogn er arrangeret i henhold til rummet, og sædeevognen er oplyst af enkelt eller dobbelt lysbånd. Lyskilder bruger 15W, 20W eller 40W lysstofrør, og nogle bruger 110W lige rør lysstofrør eller ring, U-formede lysstofrør. Lampen i vognen skal have en fleksibel og praktisk åbningskonstruktion og god lufttæthed. Dens form inkluderer rektangulær og cirkulær type.

11113333333

Et par af: Toglys Historie

Næste: Fordelene og ulemperne ved HID Heallamp (Xenon forlygte)