[[TitleIndustry]]

LED belysning standardisering af de fire store flaskehalse

Date:Oct 15, 2016

I industri og markedets krav om stærk trækkraft standarder, i de seneste år, har relevante ministerier og standardiseringsorganisationer udført de standardudstedende arbejde. Er blevet gennemført med LED (Qingdao førte lys) produkter i relation til nationale standarder og industriens standarder blev mere end 70 artikler, er blevet etableret eller er ved at blive udviklet i de nationale standarder og industriens standarder var mere end 50 genstande. Derudover har forskellige lokale normer også udviklet og udgivet. Udvikling og gennemførelse af disse standarder, bedre støtte og bidrage til at udvikle Chinaand #39; s LED industri, at regulere industri konkurrencen på markedet har spillet en positiv rolle.

Se resultaterne på samme tid, vi skal klart forstå, at flaskehalsen for industriel udviklingsproblemer er stadig fremtrædende. Hovedsagelig i:

1. halvleder belysning standardsystemet konstruktion og standard-indstilling arbejde kan ikke fuldt ud støtte den industrielle udvikling.

2. halvleder belysning industrien kæde er en lang, elektroniske oplysninger og lette industri, skæringspunktet mellem to områder, dets anvendelse er mere omfattende, at standard-indstilling og koordinering af arbejdet har bragt store udfordringer.

3. andquot; Standardsandquot; er baseret på de kombinerede resultater for videnskab, teknologi og erfaring. Halvlederindustrien belysning i de tidlige stadier af udvikling, teknologi ændrer sig hurtigt, forbedre produkternes ydeevne hurtigt, at gøre nogle af produktstandarder kan ikke holde trit med tempoet i produktets ydeevne og pålidelighed testmetoder og andre grundlæggende standarder også har brug for mere dybtgående undersøgelse.

4. fremme af eksisterende standarder er ikke nok, virksomheder og relevante afdelinger ved ikke hvad standarderne findes, hvordan man bruger.


Et par af: LED lampe applikationer

Næste: LED belysning og energibesparende lamper sige positive konfrontation