[[TitleIndustry]]

LED belysning standardisering af de fire store flaskehalse

Date:Oct 15, 2016

Se resultaterne på samme tid, vi skal klart forstå, at flaskehalsen for industriel udviklingsproblemer er stadig fremtrædende. Hovedsagelig i:

1. halvleder belysning standardsystemet konstruktion og standard-indstilling arbejde kan ikke fuldt ud støtte den industrielle udvikling.

2. halvleder belysning industrien kæde er en lang, elektroniske oplysninger og lette industri, skæringspunktet mellem to områder, dets anvendelse er mere omfattende, at standard-indstilling og koordinering af arbejdet har bragt store udfordringer.

3. andquot; Standardsandquot; er baseret på de kombinerede resultater for videnskab, teknologi og erfaring. Halvlederindustrien belysning i de tidlige stadier af udvikling, teknologi ændrer sig hurtigt, forbedre produkternes ydeevne hurtigt, at gøre nogle af produktstandarder kan ikke holde trit med tempoet i produktets ydeevne og pålidelighed testmetoder og andre grundlæggende standarder også har brug for mere dybtgående undersøgelse.

4. fremme af eksisterende standarder er ikke nok, virksomheder og relevante afdelinger ved ikke hvad standarderne findes, hvordan man bruger.

Nye former for standardisering arbejde stillet nye krav. Ministeriet for industri og informationsteknologi i begyndelsen af 2011 foreslået gennemførelse af andquot; integreret semiconductor belysning standardizationandquot; program til at tjene og støtte udvikling af halvlederindustrien belysning som målet, overholde andquot, systemadministration, afgørende gennembrud for at forbedre overallandquot; princippet, udviklingen af innovative standarder metoder til at styrke standardiseringen af de øverste systemdesign, og forbedre den standard rammerne af halvleder belysningssystem; vigtigste materialer, LED enheder, LED lyskilde og belysningsprodukter såsom fokus for standarden, brug af standard, at fremme den nøglen fælles, grundlæggende, offentlighedens interesse vigtige tekniske standarder for forskning, komplet, til et system til at udvikle standarder.


Et par af: FØRTE emballage teknologi fire udviklingstendenser

Næste: LED panel lys i design af problemerne