[[TitleIndustry]]

Fordelene med Led Trailer Light Than Glødende Trailer Lights

Date:Jul 11, 2017

Mange bådtrailere er nu udstyret med LED-lys, og der er flere virksomheder, der tilbyder kits, så du kan opgradere til LED-belysning. Bortset fra de indledende omkostninger ved LED'er, som er højere end traditionelle glødelamper, er der få ulemper ved den nye teknologi, især til bådtrailere.

En LED er en solid state halvleder enhed, der er specielt designet til at udstråle lys. LED står for lysdioder, en lille diode, der genererer lys, når der anvendes en lille elektrisk strøm. I modsætning til traditionelle glødelamper, der bruger pærer, brænder LED-lamperne køligere og bruger ikke delikate trådfibre, der strækker, svækker og til sidst fejler. Denne funktion betyder LED lamper længere, fordi de modstår vejvibrationer og chok meget mere effektivt end pærer. Faktisk viser undersøgelser, at en LEDs forventede levetid er 100.000 timer - eller seks gange den af ​​en gennemsnitlig glødelampe.

LED-trailerens baglygter er lysere, hvilket betyder, at andre biler vil se dine bremselys bedre om dagen. Men sørg for at købe LED-trailere, der er vandtætte, fordi der er lignende lamper designet til lastvogne, og det er ikke, hvad du har brug for. Og fordi disse lamper bruger en brøkdel af energien fra almindelige pærer, er de en mindre træk mod dit batteri, hvilket betyder, at du også vil forbedre batterilevetiden over det lange træk.

LED-enheder lyser også hurtigere; Når et køretøjs bremselys er påført, reagerer LED-belysningen på traileren øjeblikkeligt og giver en lysere og mere fokuseret belysning. Til sammenligning tager glødelampe omkring et kvart sekund at nå 90 procent lysstyrke. En undersøgelse fra University of Michigan's Research Research Institute fandt, at LED-lamper reagerer, i gennemsnit 1/5-of-a-second hurtigere end standard glødelamper. Ved hjælp af testresultater ved 65 mph forbedrede LED'ere reaktionstid og nedsat bremselængde med 16 fod.

LED-pærer, der er designet til at passe ind i traditionelle glødelamper, er tilgængelige. Det anbefales dog ikke at blande lysdioder og glødelamper på en bådtrailer. Glødelamper trækker meget mere strøm end LED'erne gør, og hvis de trækker strømmen gennem LED-armaturerne, kan lysdioderne brænde op. Derfor anbefales det, at alle lys på en konvertering udskiftes med lysdioder.  

  (uddrag fra Dan Armitages artikel " The Trouble With Trailer Lights " offentliggjort i efteråret 2012 udgave af Trailering Magazine)


LED Trailer Stop Drej Tail Light

blob.pngblob.png

        4 tommer runde hale lys                                                 6 tommer ovalt hale lys  


blob.pngblob.png

17 tommer hale lysstang   Kombination Stop Drej Tail Light


LED Truck Trailer Side Marker & Clearance Lights


blob.pngblob.pngblob.png

     0,75 tommer runde markørlys 2 tommer bikube markør lys 2 tommer runde markeringslys

blob.pngblob.pngblob.png

2,5 tommer runde markør lys 2,5 tommer oval markør lys 2 tommer stængel lysEt par af: Hvad er forskellen mellem 3 mm piranha LED-chips og 5 mm piranha LED-chips i lastbilvognens lygter

Næste: Piranha ledet chips anvendt i lastbilvognens lys